Aprašymas
Sudedamosios dalys
KVIETINIAI miltai (97,5%), vanduo, valgomoji druska, tešlos kildymo medžiaga – natrio karbonatas.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C
Naudojimo instrukcija
Į gilų indą įpilti aliejaus ir įkaitinti iki 180°C. Įberti nedidelį kiekį užkandžių. Jie turi būti visiškai apsemti aliejaus. Gruzdinti 5-10 sekundžių arba savo nuožiūra, kol produktas įgaus gelsvą atspalvį. Riebalų kiekį sumažinisite, jei po gruzdinimo iš aliejaus išėmus užkandžius nusausinsite , sudėję ant popierinio rankšluosčio.
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1412 kJ/ 333 kcal |
riebalai | 1,10 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g |
angliavandeniai | 69 g |
iš kurių cukrų | 2,8 g |
baltymai | 9,9 g |
druska | 2,4 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų