Aprašymas
Sudedamosios dalys
avižų, kviečių, miežių, rugių, grikių dribsniai lygiomis dalimis. Produkte mažai cukrų, mažai riebalų.
Instrukcija
1. Užvirkite 150 ml vandens ar pieno. Įpilkite 50 g dribsnių. Virkite 1 minutę ant mažos ugnies. Nuimkite nuo viryklės, uždenkite dangčiu ir palikite stovėti 2 minutes. 2. Užpilkite 150 ml verdančio vandens ar pieno ant 50 g avižų, uždenkite dangčiu ir palikite 3 minutes.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 15° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1444 kJ/ 345 kcal |
riebalai | 2,8 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g |
angliavandeniai | 63 g |
iš kurių cukrų | 0,7 g |
baltymai | 11,7 g |
druska | 0,1 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų.