Aprašymas
Sudedamosios dalys
JOGURTAS 80 % (PIENAS, JOGURTINĖS bakterijos), persikų priedas 20 % (persikai 40 %, cukrus, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų sultys iš koncentrato, tirštiklis pektinas, dažiklis morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos)
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 439 kJ/ 105 kcal |
riebalai | 3,1 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2 g |
angliavandeniai | 12,1 g |
iš kurių cukrų | 11,5 g |
baltymai | 7,2 g |
druska | 0,1 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę)