Aprašymas
Sudedamosios dalys
natūralūs kakavos milteliai.
Naudojimo instrukcija
Gali būti vartojami karštiems kakavos ir šokolado gėrimams ruošti, bei konditerijos gaminiams. Į stiklinę verdančio vandens maišant įberti 1-2 šaukštelius kakavos. Pieno ir cukraus dėti pagal skonį. Mišinį pakaitinti iki virimo.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 840 kJ/ 200 kcal |
riebalai | 11 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6 g |
angliavandeniai | 50,5 g |
iš kurių cukrų | 2 g |
baltymai | 21 g |
druska | 0,1 g |