Aprašymas
Sudedamosios dalys
KVIETINIAI miltai, kiaulienos mėsa 28,91 %, vanduo, kiaulienos lašiniai 8,93 %, svogūnai, KIAUŠINIŲ baltymų masė, druska, GLIUTENAS, rapsų aliejus, imbieras, česnakų granulės, malti juodieji pipirai, malti kvapieji pipirai
Instrukcija
Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę truputį aliejaus ir kepti 3–4 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 4 minutes. Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus, sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 7–9 minutes. Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700 W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5 minutes. Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4–5 minutes. Orkaitė: apšlakstykite koldūnus mėgtsamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C, maždaug 15 minučių.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: -25° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: -18° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1036 kJ/ 248 kcal |
riebalai | 13 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4 g |
angliavandeniai | 21,4 g |
iš kurių cukrų | 0 g |
baltymai | 10,4 g |
druska | 0,9 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: kiaušinių ir jų produktų, glitimo turinčių javų.