Aprašymas
Sudedamosios dalys
KVIETINIAI miltai, vanduo, vištiena 13,8 %, kiauliena 12 %, kiaulienos lašiniai 10,2 %, svogūnai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, druska, GLIUTENAS, rapsų aliejus, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ, SULFITŲ), česnako granulės
Instrukcija
Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę truputį aliejaus ir kepti 3–4 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes. Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus, sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6–10 minučių. Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700 W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5–6 minutes. Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4–5 minutes. Orkaitė: apšlakstykite koldūnus mėgtsamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C, maždaug 15 minučių.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: -28° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: -18° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 957 kJ/ 229 kcal |
riebalai | 11,4 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,5 g |
angliavandeniai | 21,2 g |
iš kurių cukrų | 0,1 g |
baltymai | 9,8 g |
druska | 1,1 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, kiaušinių ir jų produktų, sieros dioksido ir sulfitų.
Įspėjimas
Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.