Aprašymas
Sudedamosios dalys
vištiena 29,37 %, KVIETINIAI miltai, vanduo, KIAUŠINIŲ baltymų masė, SŪRIS 10,02 %, baravykai 0,9 %, druska, GLIUTENAS, rapsų aliejus, imbieras, česnakų granulės, grybų sultinio milteliai
Instrukcija
Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę truputį aliejaus ir kepti 3 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes. Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus, sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6–10 minučių. Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700 W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5–6 minutes. Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4–5 minutes. Orkaitė: apšlakstykite koldūnus mėgtsamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C, maždaug 15 minučių.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: -28° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: -18° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 856 kJ/ 204 kcal |
riebalai | 6,8 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2 g |
angliavandeniai | 20,9 g |
iš kurių cukrų | 0,2 g |
baltymai | 13,6 g |
druska | 1,2 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, kiaušinių ir jų produktų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę).
Įspėjimas
Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.