Aprašymas
Sudedamosios dalys
vištiena 34,71 %, KVIETINIAI miltai, vanduo, KIAUŠINIŲ baltymų masė, svogūnai, morkos, druska, GLIUTENAS, rapsų aliejus, prieskoniai, česnakų granulės, malti kvapieji pipirai
Instrukcija
Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę truputį aliejaus ir kepti 3–4 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 4 minutes. Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus, sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 7–9 minutes. Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700 W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5 minutes. Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4–5 minutes. Orkaitė: apšlakstykite koldūnus mėgtsamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C, maždaug 15 minučių.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: -25° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: -18° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 740 kJ/ 175 kcal |
riebalai | 4,2 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,7 g |
angliavandeniai | 21,8 g |
iš kurių cukrų | 0,2 g |
baltymai | 11,6 g |
druska | 1,2 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: kiaušinių ir jų produktų, glitimo turinčių javų.