Aprašymas
Sudedamosios dalys
cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E476, saulėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 25%. Produktas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 15° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 21° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 2188 kJ/ 523 kcal |
riebalai | 28 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 17 g |
angliavandeniai | 60 g |
iš kurių cukrų | 59 g |
baltymai | 5,6 g |
druska | 0,4 g |
Alergenai
gali būti glitimo, migdolų, anakardžių, pistacijų, žemės riešutų ir jų produktų pėdsakų. Pieninio šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų pupelių ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų