Aprašymas
Sudedamosios dalys
KVIETINIAI miltai, augaliniai aliejai palmių aliejus, saulėgrąžų aliejus, cukrus, mielės, valgomoji druska, stabilizatorius mono- ir digliceridų riebiosios rūgštys, vanilinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, konservantas kalcio propionatas, kalio sorbatas, kakavos įdaras 17 % (cukrus, palmių aliejus, mažo riebumo kakavos milteliai 7%, nugriebto PIENO milteliai, etilo alkoholis, emulsiklis riebalų rūgščių poliglicerolio esteris, vanilinas, tirštiklis natrio alginatas, konservantas kalio sorbatas), vanilės skonio įdaras 17 % (cukrus, palmių aliejus, nugriebto PIENO milteliai, dekstrozė, etilo alkoholis, KIAUŠINIO trynio milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, stabilizatorius celiuliozės derva, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos dinatrio difosfatas, fosforo rūgštis, vanilės kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas, LAKTOZĖ (PIENAS))
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 5 ° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 20° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1874 kJ/ 448kcal |
riebalai | 26 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 13 g |
angliavandeniai | 46 g |
iš kurių cukrų | 19 g |
baltymai | 6 g |
druska | 0,6 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų, javai, gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, LAZDYNŲ riešutų, MIGDOLŲ, PISTACIJŲ, PEKANINĖS KARIJOS riešutų, SEZAMŲ SĖKLŲ, SALIERŲ pėdsakų.