Aprašymas
Sudedamosios dalys
Juodasis šokoladas 60% (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ LECITINAI, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), SALDINTAS SUTIRŠTINTAS PIENAS, gliukozės sirupas, palmių riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, karamelinis įdaras 0,9% (gliukozės-fruktozės sirupas, SALDINTAS SUTIRŠTINTAS PIENAS, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis SOJŲ LECITINAI, kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: SOJŲ LECITINAI, riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, karamelizuotas cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), tirpi kava 0,06%, konservantas kalio sorbatas. Gali būti MIGDOLŲ, PISTACIJŲ, ANAKARDŽIŲ, LAZDYNŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, GLITIMO, KIAUŠINIŲ IR JŲ PRODUKTŲ pėdsakų. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 15 ° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 21° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1952 kJ/ 465 kcal |
riebalai | 21 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 13 g |
angliavandeniai | 63 g |
iš kurių cukrų | 56 g |
baltymai | 3,8 g |
druska | 0 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų