Aprašymas
Sudedamosios dalys
Vanduo, surimis 26% (ŽUVŲ mėsa, stabilizatoriai: sorbitolis, difosfatai, trifosfatai, polifosfatai; cukrus), džiūvesėliai (KVIETINIAI miltai,druska, dekstrozė, paprikos ekstraktas), krakmolas (KVIEČIŲ, bulvių), tikros žnyplės, tešlos mišinys (KVIEČIŲ miltai, modifikuotas KVIEČIŲ krakmolas, KVIEČIŲ krakmolas, bulvių krakmolas, druska), SOJŲ baltymai, KIAUŠINIŲ baltymai, rapsų aliejus, cukrus, druska, modifikuotas krakmolas, kvapioji medžiaga (yra VĖŽIAGYVIŲ), skonio stiprikliai: mononatrio glitamatas, E635; dažiklis: paprikų ekstraktas. Gali būti MOLIUSKŲ, PIENO/LAKTOZĖS, SALIERŲ ir GARSTYČIŲ.
Instrukcija
Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę truputį aliejaus ir kepti 3–4 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 4 minutes. Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus, sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 7–9 minutes. Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700 W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5 minutes. Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4–5 minutes. Orkaitė: apšlakstykite koldūnus mėgtsamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C, maždaug 15 minučių.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: -25° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: -18° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 633 kJ/ 150 kcal |
riebalai | 24,8 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,9 g |
angliavandeniai | 2,1 g |
iš kurių cukrų | 0,3 g |
baltymai | 8,7 g |
druska | 1,96 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, sojų pupelių ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų, žuvų ir jų produktų