Aprašymas
Sudedamosios dalys
bandelė (KVIETINIAI miltai, vanduo, ruginis raugas (vanduo, RUGINIAI miltai), dekstrozė, augaliniai aliejai – palmių, rapsų ir saulėgrąžų, mielės, joduota druska, KVIEČIŲ glitimas, emulsikliai E322, E471, E481 ir E472e, miltų apdorojimo medžiagos E300 ir E920, KVIEČIŲ krakmolas, druska, kvapioji medžiaga, dažiklis E160a, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330), majonezas su cukrumi ir saldikliu (rapsų aliejus, vanduo, spirito actas, kukurūzų krakmolas, KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, druska, GARSTYČIŲ grūdeliai, KVIEČIŲ krakmolas, prieskoniai, kvapioji medžiaga, tirštikliai E412 ir E401, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E330 ir E296, dažiklis E160a, saldiklis E954), karštai rūkytas kumpis 16 % (kiauliena 83 %, vanduo, druska, stabilizatoriai E451 ir E407a, kiaulienos baltymai, cukrus, mielių ekstraktas, antioksidantai E316 ir E330, kvapioji medžiaga, tirštiklis E415, prieskoniai ir jų ekstraktai, konservantai E250 ir E262, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E334), SŪRIS 7 %. Gali būti ŽUVIES, SOJŲ, SALIERŲ ir SEZAMŲ sėklų.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 2 ° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1296 kJ/ 310 kcal |
riebalai | 16,5 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,79 g |
angliavandeniai | 31,2 g |
iš kurių cukrų | 4,39 g |
baltymai | 9,1 g |
druska | 1,3 g |
Alergenai
Kvietiniai miltai; Ruginiai miltai; Kviečių glitimas; Kviečių krakmolas, Kiaušinių tryniai; Garstyčių grūdeliai; Sūris; Gali būti ŽUVIES, SOJŲ, SALIERŲ ir SEZAMŲ sėklų.