Aprašymas
Sudedamosios dalys
bandelė (KVIETINIAI miltai, vanduo, ruginis raugas (vanduo, RUGINIAI miltai), dekstrozė, augaliniai aliejai – palmių, rapsų ir saulėgrąžų, mielės, joduota druska, KVIEČIŲ glitimas, emulsikliai E322, E471, E481 ir E472e, miltų apdorojimo medžiagos E300 ir E920, KVIEČIŲ krakmolas, druska, kvapioji medžiaga, dažiklis E160a, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330), majonezas su cukrumi ir saldikliu (rapsų aliejus, vanduo, spirito actas, kukurūzų krakmolas, KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, druska, GARSTYČIŲ grūdeliai, KVIEČIŲ krakmolas, prieskoniai, kvapioji medžiaga, tirštikliai E412 ir E401, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E330 ir E296, dažiklis E160a, saldiklis E954), vištienos kebabas 11 % (vištiena 84 %, vanduo, SOJOS baltymai, stabilizatoriai E450, E331, E262 ir E451, druska, krakmolas, tirštiklis E460, gliukozės sirupas, svogūnai, dekstrozė, prieskoniai, prieskonių ekstraktai, PIENAS, PIENO baltymai), SŪRIS, aštrus kečupas 4 % (vanduo, pomidorų tyrė, cukrus, modifikuotas krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E260, konservantas E211, aitrioji paprika 0,01 %, prieskoniai), marinuoti agurkai su saldikliu 4 % (agurkai, spirito actas, druska, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ), konservantas E211, kvapioji medžiaga, saldiklis E954), česnakai, juodieji pipirai, joduota druska, kvapioji rūkymo medžiaga, aitrioji paprika 0,1 %. Galimi ŽUVIES, SALIERŲ IR SEZAMŲ sėklų. Gali būti vištos kauliukų ar jų skeveldrų.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 2 ° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1249 kJ/ 298 kcal |
riebalai | 15 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,3 g |
angliavandeniai | 32 g |
iš kurių cukrų | 4,2 g |
baltymai | 8 g |
druska | 1,7 g |
Alergenai
Kvietiniai miltai; Ruginiai miltai; Kviečių glitimas; Kviečių krakmolas, Kiaušinių tryniai; Garstyčių grūdeliai; Sūris; Gali būti ŽUVIES, SOJŲ, SALIERŲ ir SEZAMŲ sėklų.