Aprašymas
Sudedamosios dalys
Cukrus, burokėlių sulčių koncentratas 22%, skrebučiai 15,4% (KVIEČIŲ miltai, palmių aliejus, druska, mielės), druska, aromato ir skonio stiprikliai (mononatrio glutamatas, dinatrio 5’ribonukleotidai), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), saulėgražų aliejus, prieskoniai, žolelės, česnakų koncentratas. Sudėtyje gali būti PIENO, KIAUŠINIŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SOJŲ.
Instrukcija
Pakelio turinį užpilti 200ml verdančio vandens. Gerai išmaišyti. Sriubą galima valgyti po 3-4 minučių.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 5° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
energinė vertė | 1554 kJ/ 368 kcal |
riebalai | 5,9 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,4 g |
angliavandeniai | 73,8 g |
iš kurių cukrų | 45,4 g |
baltymai | 4,5 g |
druska | 10,3 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų