Aprašymas
Sudedamosios dalys
gaminamas rauginant baltojo vynuogių vyno žaliavą acto rūgšties bakterijomis
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0 ° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C
€1,30
Vyno actas 6 % BAJORIŠKIŲ, 400 ml
Lietuva
Prekės ženklas
Bajoriškių
Gamintojas
ACTAS AB
Kiekis
0,4l.
Sudedamosios dalys
gaminamas rauginant baltojo vynuogių vyno žaliavą acto rūgšties bakterijomis
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0 ° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C
Rapsų aliejus OBELIŲ, 900 ml
Estija
Prekės ženklas
Obelių
Gamintojas
Lomista UAB
Kiekis
0,9l.
Tai turbūt gryniausia ir populiariausia šokolado forma. Vis dėlto gaminant šokoladą mums rūpi ne tik ji. Mielai eksperimentuojame su įvairiausiais skoniais, nors dieviname ir klasikinį, gryną šokoladą. Kiekvienai PERGALĖS plytelei pagaminti naudojamos kruopščiai atrinktos medžiagos – tik aukščiausios kokybės riešutai, vaisiai ir uogos.
Prekės ženklas
Pergalė
Gamintojas
Vilniaus pergalė AB
Kiekis
0,1kg.
Juodasis šokoladas SCHOGETTEN.
Prekės ženklas
Schogetten
Gamintojas
Ludwig Schokolade GmbH & Co.KG
Kiekis
0,1kg.
Cukrus Nordic 1kg.
Lietuva
Prekės ženklas
Nordic Sugar
Gamintojas
Nordic Sugar Kėdainiai AB
Kiekis
1kg.
Maistinė acto rūgštis vartojama maistui konservuoti bei namų apyvokos darbams.
Lietuva
Prekės ženklas
Bajoriškių
Gamintojas
Actas AB
Kiekis
1l.
Tai turbūt gryniausia ir populiariausia šokolado forma. Vis dėlto gaminant šokoladą mums rūpi ne tik ji. Mielai eksperimentuojame su įvairiausiais skoniais, nors dieviname ir klasikinį, gryną šokoladą. Kiekvienai PERGALĖS plytelei pagaminti naudojamos kruopščiai atrinktos medžiagos – tik aukščiausios kokybės riešutai, vaisiai ir uogos.
Prekės ženklas
Pergalė
Gamintojas
Vilniaus pergalė AB
Kiekis
0,1kg.
Saldainiai RAFFAELLO – vafliniai kamuoliukai su kokosų drožlėmis ir kreminiu kokosų įdaru, kiekvieno viduje – skrudintas migdolo riešutas.
Prekės ženklas
Raffaello
Gamintojas
Ferrero Polska Sp.z.o.o.
Kiekis
0,15kg.
Tai turbūt gryniausia ir populiariausia šokolado forma. Vis dėlto gaminant šokoladą mums rūpi ne tik ji. Mielai eksperimentuojame su įvairiausiais skoniais, nors dieviname ir klasikinį, gryną šokoladą. Kiekvienai PERGALĖS plytelei pagaminti naudojamos kruopščiai atrinktos medžiagos – tik aukščiausios kokybės riešutai, vaisiai ir uogos.
Prekės ženklas
Pergalė
Gamintojas
Vilniaus pergalė AB
Kiekis
0,1kg.
Kviečių trapučiai su bananų skonio glaistu yra skirti tiesioginiam vartojimui, kaip saldus užkandis ar desertas.
Prekės ženklas
Nature
Gamintojas
FASMA S. Krivicko įmonė
Kiekis
0,105kg.
Ypač tyras MONINI Classico alyvuogių aliejus yra lengvai atpažįstamas dėl subalansuoto ir universalaus skonio. Turi malonų, šviežiai nupjautos žolės kvapą. Rekomenduojama naudoti maisto ruošimui ir jo pagardinimui. Ypatingai tinka raudonai mėsai ruošti, virtam ir garintam maistui pagardinti, sriuboms. Ypač tyras alyvuogių aliejus MONINI yra spaudžiamas šaltuoju mechaniniu būdu.
Italija
Prekės ženklas
Monini
Gamintojas
MONINI SPA
Kiekis
0,5l.
Riestainiai Riestlita 400g.
Prekės ženklas
Riestlita
Gamintojas
Riestlita UAB
Kiekis
0,4kg.
Avižiniai sausainiai Riestlita 350g.
Prekės ženklas
Riestlita
Gamintojas
Riestlita UAB
Kiekis
0,35kg.