Aprašymas
Sudedamosios dalys
JOGURTAS 80 % (PIENAS, JOGURTINĖS bakterijos), braškių priedas 20 % (braškės 55%, cukrus, vanduo, citrusinės skaidulos, morkų ir citrinų sulčių koncentratai, natūralios kvapiosios medžiagos)
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C
Maistinė informacija
Kiekis 100-e gramų
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 444 kJ/ 106 kcal |
riebalai | 3,1 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2 g |
angliavandeniai | 12,2 g |
iš kurių cukrų | 11,6 g |
baltymai | 7,2 g |
druska | 0,1 g |
Alergenai
Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę)